Ouderinitiatief wonen verstandelijke beperking

Ouderinitiatief wonen voor mensen met een verstandelijke beperking

Wil je zelf een ouderinitiatief wonen voor je kind met een verstandelijke beperking oprichten? Lunet zorg helpt graag mee!

Als ouder ken je je kind door en door. Het is vanzelfsprekend dat je het allerbeste voor je kind wilt. Je weet precies welke zorg en ondersteuning bij hem of haar past.

Het woonaanbod van Lunet zorg is bijzonder breed en biedt tal van geschikte woonplekken. Toch kan het zijn dat daar net niet de plek tussen zit die je kind nodig heeft of die jij voor ogen hebt. Dan is een ouderinitiatief wonen een uitstekend alternatief: samen met andere ouders de ideale woonplek voor jullie kinderen realiseren.

Wat komt er bij kijken?

Natuurlijk komt daar het nodige bij kijken, zoals locatie, gebouw en huisgenoten. Maar ook afspraken over bijvoorbeeld financiën en ondersteuning door professionals en vrijwilligers. Al die zaken vragen om deskundige begeleiding en onze medewerkers helpen er graag aan mee.

Vragen over het ouderinitiatief?

Voor al je vragen over het ouderinitiatief kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.