Logeren en kort verblijf

Soms is het prettig of nodig dat je tijdelijk ergens anders woont. Dat kan een paar dagen zijn, een weekend of langer. Daar hebben we logeeradressen voor. Tijdens je verblijf in de logeerhuizen op de woonparken Eckartdal en De Donksbergen kun je gebruikmaken van de voorzieningen op deze woonparken, zoals het zwembad, de sportzaal en de kinderboerderij.

Je kunt bij ons logeren vanaf schoolgaande leeftijd. Dit kan zijn om de thuissituatie te ontlasten, voor overbruggingszorg of om te wennen aan een andere leefomgeving. Of als voorbereiding op het verlaten van het ouderlijk huis. Ook voor volwassenen hebben we logeermogelijkheden.

  • Logeerhuis Bon Bini, Eckartdal. Voor jongeren en jongvolwassenen. Gezelligheid staat voorop: samen knutselen, boodschappen doen, koken, snoezelen of uitstapjes maken.
  • Logeerhuis Luna, Eckartdal. Voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Ook naschoolse opvang is mogelijk.
  • Logeerhuis, De Donksbergen. Voor kinderen vanaf 4 jaar met een verstandelijke beperking en andere behoefte aan begeleiding. Inclusief naschoolse opvang.
  • Logeerhuis, Dommelen. Voor jongeren van 12 tot 23 jaar. Ook naschoolse opvang en training in zelfstandig(er) worden.

Vragen over logeren voor mensen met een verstandelijke beperking?

Voor al je vragen over logeren of kort verblijf kun je terecht bij ons Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan hen bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.

Brochures & informatie

<<Terug naar pagina’s Kind & Jeugd>>