Wonen op woonpark De Donksbergen

De Kempen. Kleine gemeenschappen vormen stipjes op zandgronden. Zaligheden met contente mensen. Eén van die stipjes is woonpark De Donksbergen, vlakbij het dorp Duizel. Een gemeenschap waar tweehonderdvijftig mensen met een verstandelijke beperking – jong en oud door elkaar – wonen en werken.

De Donksbergen kent een diversiteit aan zowel mens als natuur. Op het woonpark wonen jongeren die voorbereid worden op (begeleid) zelfstandig wonen in stad of dorp. Maar er verblijven ook senioren met psychogeriatrische problematiek. En er wordt niet alleen gewoond, ook werken zorgt voor een dagelijkse dynamiek op het park. Van belevingsgerichte dagbesteding tot arbeidsmatige werkzaamheden.

Een woonpark is net zoiets als een klein dorp. Er wordt gewoond en gewerkt en er is elke dag van alles te beleven. Zo is er een boerderij, sporthal, een zwembad en een disco. Je kunt wandelen in de bossen en voor sportievelingen is er een trimbaan. Op zondag kun je naar de kerk. Of naar de tandarts en daarna even naar de supermarkt voor de boodschappen. Een beschermde miniatuursamenleving met alle facetten van het leven.

Woonpark De Donksbergen vind je aan de Berkvenseweg 2, in Duizel. Let op, de maximale snelheid is 15 km per uur!

Plan mijn OV-reis

Vragen over woonpark De Donksbergen?

Voor al je vragen over woonpark De Donksbergen kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.

Adres

Woonpark De Donksbergen
Berkvenseweg 2
5525 KD Duizel

Woonpark De Donksbergen