Beschermd wonen op een woonpark

Beschermd wonen op een woonpark

Woon je liever in een beschermde omgeving? Met veel groen om je heen en waar het veilig is voor iedereen? Waar je 24 uur per dag ondersteuning krijgt en waar je allerlei faciliteiten hebt om je dag goed in te vullen? Dan is wonen op onze woonparken iets voor jou.

Voor sommige mensen met een verstandelijke beperking is de beschermde omgeving van een woonpark prettiger dan wonen in een gewone wijk. Lunet zorg heeft twee mooie woonparken met ieder een eigen karakter:

Op onze woonparken is de juiste zorg aanwezig voor bijna alle vormen van een beperking. Zo vind je er specialistische zorg voor bijvoorbeeld mensen met ernstige gedragsproblemen, zorg voor mensen met een lichamelijke beperking(en) (somatiek), zorg voor mensen die dementerend zijn en zorg voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel.

Vragen over wonen op een woonpark in Brabant?

Voor al je vragen over wonen op een woonpark kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.