begeleid wonen in de wijk

Begeleid wonen in de wijk

Begeleid wonen in de wijk. Wil je zo zelfstandig mogelijk wonen in Eindhoven of omgeving? Alleen of met een paar mensen in een huis? Lunet zorg biedt verschillende woonvormen die bij jouw woonwensen passen

In Eindhoven en 13 omliggende gemeenten in de regio Zuidoost-Brabant hebben we diverse mogelijkheden om begeleid te wonen met de ondersteuning die jij nodig hebt. Je kunt wonen in een appartement, studio of groepswoning.

  • In een appartement woon je alleen of met z’n tweeën, waar je alles zelf kan doen. Maar je kan altijd een beroep doen op de medewerkers van Lunet zorg, wanneer jij dat nodig hebt.
  • In een studio heb je je eigen leefruimte, maar ook een gezamenlijke huiskamer. Hierdoor kun je medebewoners en begeleiding regelmatig ontmoeten.
  • In een groepswoning heb je een eigen kamer die je voornamelijk gebruikt als slaapkamer of om even op jezelf te zijn. Maar het grootste gedeelte van de dag breng je met een groep door en de begeleiding is altijd dichtbij.

Vragen over begeleid wonen in de wijk?

Voor al je vragen over begeleid wonen in de wijk kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.