Samenwerken | Centrale24

Centrale24 is een zorgcentrale waarmee je 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg op afstand krijgt. Alleen als jij dat nodig hebt. Samen met jou spreken we af hoe we dit gaan regelen. Je kunt denken aan bereikbaarheid, luisterzorg, cameratoezicht, persoonsalarmering en dwaaldetectie. Zo bieden we zorg en aandacht op afstand. Persoonlijk, gebruiksvriendelijk en op maat. Zo kun je zo zelfstandig mogelijk leven en sta je er nooit alleen voor.

Hoe werkt het?

Heb je een hulpvraag? Via beeld en/of geluid kun je 24 uur per dag vanuit je eigen woning of kamer contact opnemen met de speciaal getrainde centralisten. Vaak kan Centrale24 meteen je vraag beantwoorden. Lukt dat niet? Dan sturen de centralisten iemand langs. Ook de nachtzorg gebeurt zo op afstand. Medewerkers hoeven ‘s nachts de deur niet meer open te doen om te kijken of alles goed gaat. Zo wordt je niet gewekt.

Centrale24 is er voor alle zorginstellingen

Centrale24 is zeer actief in de regio om veiligheid en toezicht door middel van ICT en techniek te implementeren. Voor Lunet zorg en voor andere zorginstellingen. Met aandacht voor innovatie om ‘regie op eigen leven’ te ondersteunen en te versterken. Het is een knooppunt van klantvragen en zorgaanbod. Op Centrale24 zijn cliënten van Lunet zorg en elf andere instellingen in Brabant en zelfs België aangesloten.

Meer weten over Centrale24?

Ga naar de website van Centrale24 voor meer informatie. Bekijk hier het laatste nieuws van Centrale24