Probleem of klacht

Ben je niet tevreden? Heb je een klacht? Denk je dat iets beter kan? Of ben je ontevreden of verloopt iets niet zoals je wilt? Het kan gaan om iets kleins, dat zonder veel moeite besproken en opgelost kan worden. Maar het gaat ook wel eens over grotere problemen. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons terecht kunt met je probleem, dat je serieus genomen wordt en dat het probleem opgelost wordt.

Een probleem of klacht kun je altijd bespreken met de begeleiding, vrienden of familie. Maar soms wil je liever niet met hen praten of kom je er samen niet uit. Dan kun je contact opnemen met een cliëntvertrouwenspersoon. Zij kunnen je ook helpen bij het indienen van een klacht.

Cliëntvertrouwenspersonen van Lunet zorg

De cliëntvertrouwenspersonen zijn het eerste contactpunt bij klachten. De cliëntvertrouwenspersonen zijn bereikbaar via cliëntvertrouwenspersoon@lunetzorg.nl of via onderstaande telefoonnummers en mailadressen.

Mariska Langermans
06 101 22 443
langermans@live.nl

Mariska Langermans

Ine van Doornmalen
06 400 411 89
i.vandoornmalen@hetlsr.nl 

Ine van Doornmalen

De cliëntvertrouwenspersonen staan naast jou en behartigen jouw belangen. Zij vangen je op, luisteren naar je en samen formulieren jullie de klacht. De cliëntvertrouwenspersoon maakt ook de inschatting of bemiddeling van de klacht door een cliëntvertrouwenspersoon, de interne klachtencommissie of de externe geschillencommissie wordt opgepakt. De cliëntvertrouwenspersonen kunnen je hier meer over vertellen.

Door je gegevens en de klacht alvast op papier te zetten kan de cliëntvertrouwenspersoon jou makkelijker helpen. Je kunt het klachtenformulier invullen en opsturen naar: cliëntvertrouwenspersoon@lunetzorg.nl of per post t.a.v. Cliëntvertrouwenspersoon, Postbus 270 5600 AG Eindhoven.

In een korte film van het LSR wordt verteld hoe de cliëntvertrouwenspersonen werken.

Heb je een Jeugdwet beschikking?

Neem dan contact op met:

Woon je bij Lunet zorg?

Ingrid Lelieveld
Tel: 06 57 27 69 10 of  013 – 594 21 70
ilelieveld@zorgbelang-brabant.nl

Ingrid Lelieveld

Woon je niet bij Lunet zorg?

AKJ
Tel: 088 555 1000
info@akj.nl