Groepsoverleg

Bij Lunet zorg vinden we het belangrijk dat je met ons praat over de dagelijkse dingen. En dat je je mening geeft over besluiten die genomen worden. Laat jij graag je stem horen? In het groepsoverleg cliënten en het groepsoverleg cliëntvertegenwoordigers kun je meepraten en meedenken over de dagelijkse dingen en over beleidszaken. Zo help jij mee om het leven van cliënten zo fijn mogelijk te maken.

Groepsoverleg cliënten

Op de woning en op de dagbestedingslocatie houden we een groepsoverleg. Daar kun jij aan meedoen. We praten over alle dingen die belangrijk zijn voor de groep. In de woning praat je bijvoorbeeld over het eten. Op de dagbestedingslocatie over de pauzetijden en over activiteiten die we aanbieden. En nog veel meer.

Het groepsoverleg cliëntvertegenwoordigers

We vinden het belangrijk dat je als ouder/verwant op de hoogte bent van alles wat er gebeurt op de groep. Het team maakt hierover afspraken met ouders/verwanten van cliënten die wonen of werken op een locatie. En er wordt een vorm gekozen die het beste past. Dit kan via een fysiek groepsoverleg, een nieuwsbrief of een informatieavond. Het team maakt hierover afspraken met ouders/verwanten van cliënten die wonen of werken op de betreffende locatie.

Vragen over het groepsoverleg?

Voor al je vragen over het groepsoverleg kun je contact opnemen via medezeggenschapclienten@lunetzorg.nl.