Meepraten

Meepraten en meedenken over wat er om je heen gebeurt. Dat doe je vaak met je vrienden, familieleden of buurtgenoten. Bij Lunet zorg vinden we het ook belangrijk dat je met ons praat over de dagelijkse dingen. Dat je ons laat weten wat je belangrijk vindt. En dat je je mening geeft over besluiten die genomen worden.

Laat jij graag je stem horen? In het groepsoverleg en in medezeggenschapsraden kunnen cliënten en cliëntvertegenwoordigers meepraten en meedenken over de dagelijkse dingen en over beleidszaken.

Probleem of klacht?

Denk je dat iets beter kan? Ben je ontevreden of verloopt iets niet zoals je wilt? Wij vinden het belangrijk dat je bij ons terecht kunt met je problemen. We nemen je serieus en zorgen dat het probleem wordt opgelost.

Een probleem of klacht kun je altijd bespreken met de begeleiding, vrienden of familie. Maar soms wil je liever niet met hen praten of kom je er samen niet uit. Dan kun je contact opnemen met een cliëntvertrouwenspersoon. Zij kunnen je ook helpen bij het indienen van de klacht.

Vragen over de medezeggenschap, een probleem of klacht?

Voor al je vragen over medezeggenschap, een probleem of klacht, kun je contact met ons opnemen via medezeggenschapclienten@lunetzorg.nl.

Brochures

Medezeggenschap voor cliënten
Medezeggenschap voor cliëntvertegenwoordigers