over lunet zorg

Lunet zorg, goed leven met een zachte g

Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.700 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan bijna 2.650 professionals en 1.100 vrijwilligers voor hen klaar, op bijna 100 locaties of in de eigen of ouderlijke woning in regio Zuidoost-Brabant.

Samen werken aan een goed leven

Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking – fysiek, mentaal, sociaal – hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven.

Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag. Daarbij handelen wij niet vanuit de beperking, maar kijken we naar wat wél kan. Hiervoor hebben we methodes ontwikkeld vanuit de wetenschap en de praktijk.

Ook laten wij technologie samenwerken met menselijke warmte en zorgzaamheid. Technologie helpt mensen namelijk in hun zelfstandigheid. Zo bouwen we samen met allerlei middelen en geweldige mensen aan een goed leven.

Wij beseffen dat we het in de zorg niet alleen moeten en willen doen. Daarom werken we graag samen met anderen en delen daar waar het kan. Zo blijven de kosten voor iedereen betaalbaar en ligt een goed leven voor iedereen binnen handbereik.

Meer weten over Lunet zorg?

Wil je meer van of over ons weten? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.

Wil je bij ons komen werken?

Bekijk op onze werken bij Lunet zorg website de actuele vacatures.

Downloads

Websites

Luister hier naar het verhaal van Lunet zorg