LuuXX Valkenswaard

Hulp in de wijk | Wijkpunt LuuXX Valkenswaard

Wijkpunt LuuXX Valkenswaard

Contact leggen, elkaar ontmoeten… voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Wijkpunt LuuXX Valkenswaard brengt mensen bij elkaar. Cliënten, buurtbewoners, zorgverleners en ondernemers zijn van harte welkom. Een laagdrempelige, gezellige en veilige ontmoetingsplek.

Bij wijkpunt LuuXX Valkenswaard is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten, maaltijden, dagbesteding en activiteiten. Er is altijd koffie en een luisterend oor. Onze professionele ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van wonen, werken, dagbesteding en vrije tijd. Zo ondersteunen we dat inwoners uit Valkenswaard meedoen in de maatschappij.

Activiteiten

Elke week is er een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bijvoorbeeld darten, kaarten, film kijken en koken. We starten met vijf dagen in de week warm eten. Dit wordt in een later stadium 7 dagen in week. Een team van enthousiaste cliënten en vrijwilligers zorgt voor een gezond driegangenmenu. Voor de maaltijden wordt een vergoeding gevraagd.

Dagbesteding/werken en vrijwilligers

Wij hebben diverse plaatsen beschikbaar voor dagbesteding en werken bij het wijkpunt. Ook vrijwilligers (cliënten ondersteunen bij koken of dagbestedingsactiviteiten) zijn altijd van harte welkom!

Info LuuXX Valkenswaard

LuuXX Valkenswaard ligt in de wijk Geenhoven in het winkelcentrum. Wil je deelnemen aan activiteiten of dagbesteding? Dan heb je een geldige Wmo-beschikking of WLZ-indicatie nodig.

Adres Wijkpunt LuuXX Valkenswaard

Willibrorduslaan 43
5552 HB Valkenswaard

Openingstijden

Per 1 september is het mogelijk om binnen te lopen op: dinsdag, donderdag en zaterdag van 16.00 tot 21.00 uur.

Vragen over wijkpunt LuuXX Valkenswaard?

Voor al je vragen over wijkpunt LuuXX Valkenswaard kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.