Hulp in de wijk | Wijkpunt LuuXX Budel

Contact leggen, elkaar ontmoeten… voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Aansluiting vinden is dan vaak lastig en eenzaamheid ligt op de loer. Een plek waar je jezelf kunt zijn, kan dan helpen om anderen te ontmoeten. Dat kan bij wijkpunt LuuXX Budel.
Bij wijkpunt LuuXX Budel is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten, maaltijden en activiteiten.

Activiteiten

Elke week hebben we een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bijvoorbeeld kaarten, spelletjes spelen, film kijken en wandelen. Wij spelen graag in op wensen en ideeën van de bezoekers. Iedere maandagavond wordt er warm gegeten. Er wordt gezorgd voor een gezond driegangenmenu. Voor de maaltijden wordt een vergoeding gevraagd.

Info Wijkpunt LuuXX Budel

LuuXX Budel ligt in het centrum van Budel in een mooi ruim pand waar ook een dagbestedingslocatie van Lunet zorg is. Parkeren kan het beste tegen over bij Gemeenschapshuis de Borgh. Wil je deelnemen aan activiteiten of dagbesteding? Dan heb je een geldige Wmo-beschikking nodig.

Adres wijkpunt LuuXX Budel
Anton Mathijssenstraat 32
6021 CL Budel

Openingstijden
Maandag: 17.00 tot 20.00 uur, 17.30 uur eten

Vragen over Wijkpunt LuuXX Budel?

Voor al je vragen over Wijkpunt LuuXX Budel kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.