Wijkpunt Pluspunt

Hulp in de wijk | Wijkpunt Het Pluspunt

Bij wijkpunt het Pluspunt in Woensel is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten, maaltijden, dagbesteding en activiteiten. Er is altijd koffie, een luisterend oor en een professioneel oog, waardoor alle bezoekers ook echt gezien worden.

Activiteiten

In het Pluspunt hebben we een gevarieerd en wisselend aanbod aan activiteiten. Zo kun je wekelijks op vaste avonden kaarten, darten, film kijken en koken, en in de zomer hardlopen, fietsen en voetbal kijken. Elke maand is er een interessante thema-avond over bijvoorbeeld ‘Brandveiligheid’, ‘Fietsen maken’ of ‘Relaties’. De thema-avonden worden geleidt door deskundige sprekers. De organisatie van de activiteiten is in handen van een actieve groep mensen, en zij spelen graag in op wensen en ideeën van bezoekers!

Iedere avond wordt er warm gegeten. Een team van enthousiaste cliënten en vrijwilligers zorgt voor een gezond driegangenmenu. Voor de maaltijden wordt een vergoeding gevraagd.

Er is een gevarieerd aanbod aan dagbesteding. Zo is er een horecagroep die dagelijks verse maaltijden bereidt, een creatieve groep die onder andere houten meubels maakt en een groenploeg die de tuinen in de buurt onderhoudt.

Dagbesteding/werken en vrijwilligers

Wij hebben diverse plekken beschikbaar voor dagbesteding en werken bij het Pluspunt. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom! Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie.

Info wijkpunt Het Pluspunt

Wijksteunpunt het Pluspunt ligt verankerd in de wijk Kronehoef, Woensel. Veel buurtbewoners zijn actief als vrijwilliger. Om deel te nemen aan dagbesteding heb je een geldige Wmo-beschikking nodig.

Adres Wijkpunt het Pluspunt
Van Thienenlaan 49-53
5622 BB Eindhoven

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 15.00 – 21.00 uur.
Zaterdag 15.00 uur tot 21.00 uur.

Vragen over wijkpunt het Pluspunt?

Voor al je vragen over wijkpunt het Pluspunt kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.

Werken bij Wijkpunt Pluspunt / Punt 17

Hoe ziet een werkdag als ambulant begeleider bij Wijkpunt Pluspunt / Punt 17 eruit? Bekijk  de video’s van Leigh Schoenmaker en Inge van Hove, Ambulant begeleiders Lunet zorg wijkteam Woensel Zuid. Of bekijk hier de vacatures.