Wijkpunt Aquinohuis Bergeijk

Hulp in de wijk | Wijkpunt Aquinohuis Bergeijk

Het Aquinohuis is een bijzonder project in Bergeijk waar mensen samenkomen die hulp en ondersteuning kunnen gebruiken bij hun dagelijks leven. In het Aquinohuis zijn verschillende maatschappelijke organisaties vertegenwoordigd en Lunetzorg is er daar een van. Onder de naam Samen Aan Tafel kun je ons vinden in een van de klaslokalen van dit voormalige schoolgebouw.

Samen Aan Tafel

Bij Samen Aan Tafel maken we elke doordeweekse dag een verantwoorde, gezonde en vooral lekkere maaltijd. We gebruiken natuurlijk verse producten en proberen zoveel mogelijk samen te doen. Vanaf vier uur ben je welkom om te komen helpen met het koken, om half zes gaan we aan tafel. Na de maaltijd ruimen we gezamenlijk de boel weer op. Het meehelpen is geen ‘moetje‘, wie er zin in heeft, helpt mee. Na de maaltijd is er tijd voor een kop koffie of thee. Er wordt gebiljart, gedart, gepuzzeld, gesjoeld en natuurlijk heel veel gebuurt.

Activiteiten

In het Aquinohuis zijn bijna elke dag activiteiten waarbij je kan aansluiten, daarvoor raadpleeg je de website van het Aquinohuis. Samen Aan Tafel organiseert met enige regelmaat weekendbrunches en er is een maandelijkse spelletjesavond. Soms trekken we er samen op uit om bij een ander wijkpunt te gaan eten. Ook op feestdagen zoals bijvoorbeeld Kerstmis en Pasen eten we samen. Met de andere wijkpunten in de Kempen worden activiteiten georganiseerd zoals high tea, BBQ en beauty dagen.

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur. Als er activiteiten plaatsvinden kunnen de openingstijden afwijken.

Fotoboek