Hofnar

Hulp in de wijk | Wijkpunt De Inloop Valkenswaard

Bij wijkpunt De Inloop in Valksenwaard is er voor bezoekers die het gezellig vinden om samen te eten, een kopje koffie te drinken of activiteiten te ondernemen. We luisteren naar je verhaal en je vragen, en zorgen dat je je gezien voelt. En als het nodig is, helpen we je om op de juiste plek, de juiste ondersteuning te krijgen.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten in ‘De Inloop’, zowel binnenshuis als buitenshuis. Je kunt denken aan: kaarten, sjoelen, koken, enz.. Maar ook fietsen, wandelen, bowlen, naar de film, uit eten, etc. zijn activiteiten die wekelijks of maandelijks terugkomen. We organiseren ook activiteiten op vraag van de bezoekers. Dus heb je een goed idee? Dan wordt er alles aan gedaan dit mogelijk te maken.

Van maandag tot en met vrijdag kun je warm eten in ‘De Inloop’. Deze gezonde driegangenmaaltijden worden vers gekookt door begeleiders en/of bezoekers. Op sommige zondagen is er een lunch of brunch. Voor de maaltijden wordt een vergoeding gevraagd

Info wijkpunt De Inloop

‘De Inloop’ vind je in Theater de Hofnar in Valkenswaard op de eerste verdieping. Voor het kopje koffie na de maaltijd maken we vaak gebruik van het café beneden en mengen we ons tussen de bezoekers van het theater en de andere voorzieningen in de Hofnar. Om deel te nemen aan dagbesteding heb je een geldige Wmo-beschikking nodig.

Adres wijkpunt De Inloop
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Openingstijden
Maandag 16.00 uur – 20.00 uur , telefonisch vanaf 18.30 uur bereikbaar.

Geïnteresseerd in wijkpunt De inloop?

Loop eens het wijkpunt binnen. De koffie staat klaar en als je vragen hebt, kun je die stellen aan de medewerkers. Wil je gebruik maken van de verschillende mogelijkheden van het wijkpunt?

Vragen over wijkpunt De Inloop Valkenswaard?

Voor al je vragen over wijkpunt De Inloop Valkenswaard kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.