Wijkpunt Bladel Lunet zorg

Hulp in de wijk | Wijkpunt Bladel

Binnen de wijkpunt Bladel staan ontmoeten en verbinden centraal, en is er een warm welkom voor cliënten van Lunet zorg en burgers met een ondersteuningsvraag. Er is altijd professionele ondersteuning aanwezig tijdens openingsuren.

Een hoekwoning gelegen in de woonwijk. Hier komen bezoekers vanaf 16.00 uur samen voor een gezellig praatje onder het genot van een Kempisch kopje koffie of thee, waarbij een koekje niet mag ontbreken!

Rond de klok van 17.30 uur gaan we aan tafel om samen te genieten van een vers bereide warme maaltijd. Op verschillende dagen ondersteunen vrijwilligsters bij het koken.

Activiteiten

In de avonden en soms in de weekenden worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo spelen we 2 maal per maand op woensdagavond Bingo en spelen we 2x per maand een sjoelcompetitie. Op donderdagavond darten een gezellige club mannen samen met een vrijwilliger. Op vrijdagavond wordt er regelmatig een leuke film gedraaid.

Omdat het erg leuk is om andere wijkpunten te bezoeken organiseren we Kempen breed regelmatig activiteiten zoals high- tea, beauty dagen, foto-zoektocht Sinterklaas surprise avond met Pasen en Kerstmis wordt er gezamenlijk gegeten. Afwisselend vinden deze activiteiten in Eersel-Bladel plaats. Vier keer per jaar brengen we een nieuwsbrief uit, waarin uiteraard nieuwtjes, maar ook de activiteiten staan.

Info wijkpunt Bladel

Adres wijkpunt Bladel
Alberdingk Thijmlaan 18
5531 TL Bladel

Openingstijden
Op weekdagen zijn we geopend van 16.00 tot 20.00 uur.
Indien er activiteiten plaatsvinden, zijn we open tot de activiteit afgelopen is. En naar behoefte zijn er weekend activiteiten gezamenlijk met Bergeijk, Eersel en Bladel.

In het nieuws

Vragen over wijkpunt Bladel?

Voor al je vragen over wijkpunt Bladel kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.

Fotoboek