Wijksteunpunt PSV

Hulp in de wijk | Wijkpunt PSV Eindhoven

Wijksteunpunt PSV is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie en ontmoetingsplek in het Philips Stadion. Bedoeld voor cliënten van Lunet zorg, maar ook voor cliënten van andere zorgaanbieders.

Werkzaamheden

Vanuit het wijksteunpunt worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd:

  • De stadionploeg verricht in en om het Philips Stadion en trainingscomplex De Herdgang onderhoudswerkzaamheden en werkt aan taken in opdracht van PSV.
  • De serviceploeg verleent op wedstrijddagen (voor, tijdens en na de wedstrijd) hand- en spandiensten in het stadion.
  • De nabeschouwingsgroep bespreekt wekelijks het voetbal.
  • De horecagroep bereidt verse maaltijden.

Activiteiten

Op maandagavond is het mogelijk om gezamenlijk een gezond driegangenmenu te eten tegen een kleine vergoeding. Dinsdagmiddag bieden we activiteiten aan met de nadruk op gezondheid, gezelligheid en ontmoeting.

Wijksteunpunt PSV is een initiatief van Lunet zorg en de PSV Foundation.
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die onze ploeg ondersteunen tijdens hun werkzaamheden. Wil jij een keer kennismaken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Het Wijksteunpunt PSV houdt het Philipsstadion brandschoon: eerst vegen, dan voetbal kijken. Omroep Brabant maakte er een leuk nieuwsitem van!

Adres

PSV-laan 81
5616 LX Eindhoven
Philips Stadion / ingang 29
040 2505315

Openingstijden

Maandag 12.45 uur – 19.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.15 uur – 16.00 uur

Vragen over wijkpunt PSV Eindhoven?

Voor al je vragen over wijkpunt PSV Eindhoven kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.