Hulp in de wijk | Wijkpunt LuuXX Gestel

Contact leggen, elkaar ontmoeten… voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Aansluiting vinden is dan vaak lastig en eenzaamheid ligt op de loer. Een plek waar je jezelf kunt zijn, kan dan helpen om anderen te ontmoeten. Dat kan bij wijkpunt LuuXX Gestel.

Bij wijkpunt LuuXX Gestel is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten, maaltijden, dagbesteding en activiteiten. Er is altijd koffie, een luisterend oor en een professioneel oog.

Activiteiten

Elke week hebben we een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bijvoorbeeld darten, kaarten, film kijken en koken. De organisatie hiervan is in handen van een actieve groep cliënten, collega’s en vrijwilligers. Zij spelen graag in op wensen en ideeën van de bezoekers.

Iedere woensdag- en donderdagavond wordt er warm gegeten. Een team van enthousiaste cliënten en vrijwilligers zorgt voor een gezond driegangenmenu. Voor de maaltijden wordt een vergoeding gevraagd.

Dagbesteding/werken en vrijwilligers

Wij hebben diverse plaatsen beschikbaar voor dagbesteding en werken bij het wijkpunt. Ook vrijwilligers (vrijwilligers (gastheer, ondersteuning bij koken of dagbestedingsactiviteiten) zijn altijd van harte welkom!

Vrijwilligersvacatures

Info wijkpunt LuuXX Gestel

LuuXX Gestel ligt verankerd in de Gestelse wijk de Bennekel, midden op het Franz Leharplein. Buurtbewoners zijn welkom als bezoeker of vrijwilliger. Wil je deelnemen aan activiteiten of dagbesteding? Dan heb je een geldige Wmo-beschikking nodig.

Adres wijkpunt LuuXX Gestel
Franz Leharplein 20
5654 AZ Eindhoven

Openingstijden
Maandag: 16.00 tot 20.00 uur, 17.30 uur eten
Dinsdag: 14.00 tot 20.00 uur, 17.30 uur eten
Woensdag: 14.00 tot 20.00 uur, 17.30 uur eten
Donderdag: 16.00 tot 20.00 uur, 17.30 uur eten
Vrijdag: 16.00 tot 20.00 uur, 17.30 uur eten

Vragen over wijkpunt LuuXX Gestel?

Voor al je vragen over wijkpunt LuuXX Gestel kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.