Hulp in de wijk | Wijkpunt LuuXX Geldrop

Woon je in Geldrop of omgeving en ben je op zoek zijn naar gezelligheid, sociale contacten, een lekker maaltijd of een leuke activiteit. Dan is wijkpunt Geldrop aan de Heuvel 22 misschien wel iets voor jou. Er is altijd een kop koffie, een luisterend oor, andere buurtbewoners en een professioneel oog aanwezig.

Activiteiten

Op vier avonden in de week koken we een lekkere en gezonde warme maaltijd. Voor een kleine vergoeding kun je aanschuiven. Daarnaast kun je op een aantal avonden per maand deelnemen aan activiteiten zoals een foto workshop of een spelletjesavond. Er worden ook informatieavonden gehouden over bijvoorbeeld ‘Opvoeding’ of ‘Reizen met openbaar vervoer’. Op de activiteitenkalender in het wijkpunt zie je precies wat er elke maand te beleven valt.

Info Wijkpunt LuuXX Geldrop

Na de zomer starten we aan de Heuvel 22 met een werk-/leercentrum. Hier kun je werken in het kader van de Participatiewet. Informatie hierover is te vinden in het wijksteunpunt.
Om deel te nemen aan dagbesteding heb je een geldige Wmo-beschikking nodig.

Adres Wijkpunt LuuXX Geldrop
Heuvel 22
5664 HL Geldrop

Openingstijden
Dinsdag, woensdag en donderdag, vrijdag en zaterdag om de week:
16.00 uur – 19.30 uur voor koffie
17.30 uur – 18.15 uur eten
Na 19.30 uur maandelijks activiteiten/bijeenkomsten.

Vragen over Wijkpunt LuuXX Geldrop?

Voor al je vragen over Wijkpunt LuuXX Geldrop kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.