Wijkpunt lunet zorg d'n achterum Eersel

Hulp in de wijk | Wijkpunt D’n Achterum Eersel

In Eersel ben je altijd welkom bij D’n achterum, waar echte Kempische gezelligheid en een goede sfeer in het middelpunt staan. Maar wat doen we daar nu eigenlijk?

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is iedereen welkom bij ons om te komen eten.

Samen met onze bezoekers koken we hier verse maaltijden. Na het eten is er altijd tijd voor een bakje koffie/thee en gezelligheid. Wil je niet komen eten, dan ben je ook van harte welkom om na het eten op bezoek te komen.

Activiteiten

Maar we doen nog veel meer als alleen eten! Zo zijn er regelmatig activiteiten die georganiseerd worden zoals een beautymiddag, high-tea, bingo, BBQ etc. Zowel doordeweeks als in het weekend. Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Wij horen het graag!

Wil je meer weten over deze activiteiten of D’n achterum? Er hangt een prikbord waar je altijd op kan kijken. Daarnaast mailen we ook altijd de activiteiten door. Wil je deze ook ontvangen, meld je dan aan via je begeleider voor deze maillijst.

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur met uitzondering van de dagen dat er activiteiten plaatsvinden. Eten doen we altijd om 17.30 uur. De tijden van de activiteiten zijn wisselend.

Adres

D’n achterum
Voortseweg 9
5521 JB  Eersel

Vragen over wijkpunt D’n achterum?

Voor al je vragen over wijkpunt D’n achterum kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.

Daarnaast een bijzonder weetje:
D’n achterum wordt gedeeld samen met de GGZ & Lunet Zorg. De deuren staan wagenwijd open voor iedereen die graag onder de mensen wil zijn, waar ‘meedoen’ weer wat gemakkelijker wordt en waar je helemaal jezelf mag zijn. Een veilige huiselijk plek waar je onder het genot van een bakkie koffie of thee, elkaar kunt ontmoeten, samen activiteiten doen of ondernemen en waar je tegen een kleine vergoeding mee kunt eten. Elke maandag t/m donderdag is D’n achterum om 10:00 open, en vanaf 17:00 start Lunet met koken.

Hopelijk zien we je een keer verschijnen, Kom gerust achterum!