Hulp in de wijk | Wijkpunt De Kempen

“Als ik geen Lunet zorg en ambulant begeleiders heb, waar moet ik dan aankloppen? Anders heb ik een probleem en zorgen. Daarom ben ik blij met Lunet zorg!” oktober 2017, cliënt uit regio De Kempen

Binnen de wijkpunten van De Kempen (Bladel en Eersel) staan ontmoeten en verbinden centraal, en is er een warm welkom voor cliënten van Lunet zorg en burgers met een ondersteuningsvraag. Er is altijd professionele ondersteuning aanwezig tijdens openingsuren.

Activiteiten

In de wijkpunten allerlei activiteiten plaats zoals het gezamenlijk vieren van de feestdagen, bingo-, dart- en spelletjesavonden, brunchen en weekenduitstapjes.

Info wijkpunten De Kempen

Bladel
Alberdingk Thijmlaan 18
5531 TL Bladel

Wijkpunt LuuXX Eersel
Areven 3a
5521 BA Eersel

In het nieuws

Openingstijden

Bovengenoemde wijkpunten zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur.

Vragen over wijkpunt De Kempen?

Voor al je vragen over wijkpunt De Kempen kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.