Ambulante ondersteuning | Ondersteuning thuis

Heb jij dat nou ook?

  • Dat andere mensen jou niet begrijpen?
  • En dat jij andere mensen niet begrijpt?
  • Of niet snapt wat ze bedoelen?
  • Bijvoorbeeld mensen uit de wijk of op je werk.

Dan is ondersteuning thuis misschien iets voor jou. Ieder mens wil voor zichzelf zorgen. Het liefst in de eigen omgeving. En soms heb je daar ondersteuning bij nodig. Wij hebben daar deskundige mensen voor.

We helpen je bijvoorbeeld bij het leren van vaardigheden en het ordenen van je (werk)weekomgaan met geld en het huishouden. Die hulp is praktisch, laagdrempelig, thuis of in elk geval dicht bij huis. Het doel is jou sterker te maken, zodat je op je best kunt meedoen in de samenleving. Met deze ondersteuning werk je aan (grotere) zelfredzaamheid, een sterk sociaal netwerk en zelfstandig wonen en werken.

Onze begeleiders zijn getraind en gekwalificeerd om jou te ondersteunen op het niveau dat bij je past. Ze hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen en toch zelf te laten leren. Waar nodig schakelen zij direct specialistische hulp in van bijvoorbeeld een psycholoog, seksuoloog of opvoedkundige.

Vragen over ondersteuning thuis?

Voor al je vragen over ondersteuning thuis voor mensen met een (verstandelijke) beperking kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.