kind en jeugd lunet zorg

Specialistische zorg voor je kind | Kinderdienstencentrum

We hebben in diverse plaatsen kinderdienstencentra. Je vindt ons in Eindhoven, Eersel en Maarheeze. Het kinderdienstencentrum is er speciaal voor jonge kinderen vanaf 0 jaar met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking. Vijf dagen in de week bieden we een speels en uitnodigend dagbehandelingsprogramma dat gericht is op de ontwikkeling. Het programma laten we aansluiten op de interesses en mogelijkheden van je kind.

We behandelen je kind in samenwerking met:

Ook organiseren we diverse groepsactiviteiten zoals begeleid spelen en werken met ontwikkelingsmaterialen. Samen werken we aan de individuele ontwikkelingsdoelen.

Vragen over de kinderdienstencentra van Lunet zorg?

Voor al je vragen over het kinderdienstencentrum kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.

Brochures & informatie