Ouderinitiatief wonen verstandelijke beperking

Wonen in een jeugdwoning of gezinshuis voor je kind met een verstandelijke beperking

Zoek je een fijn thuis voor kind met een verstandelijke beperking? Lunet zorg heeft speciale jeugdwoningen of gezinshuizen met specialistische zorg afgestemd op de behoefte van je kind.

Jeugdwoning

In onze jeugdwoningen verblijven kinderen en jeugdigen van 0 tot 23 jaar. Al dan niet met behandeling werken ze aan hun toekomst: grotere zelfstandigheid als volwassene. De woningen bevinden zich in de wijk of op onze woonparken Eckartdal of De Donksbergen. Op deze groepswoningen zorgen we voor ondersteuning en behandeling van jongeren met een verstandelijke beperking en gedrags- en sociaal-emotionele problemen.

Gezinshuizen

Naast de groepswoningen heeft Lunet zorg ook enkele gezinshuizen. In een gezinshuis wonen enkele cliënten in een regulier gezin in de wijk.

Vragen over een jeugdwoning of gezinshuis?

Voor al je vragen over de jeugdwoning of het gezinshuis kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Met alle gegevens gaan we vertrouwelijk om. We gebruiken deze gegevens om jouw ondersteuningsvraag goed in beeld te brengen zodat we je hulp op maat kunnen bieden.

Brochures & informatie

<<Terug naar pagina’s Kind & Jeugd>>