Dé Vrijwilligersmarkt voor de Kempen.

By 09/10/2019Nieuws
Vrijwilligersmarkt

Dé Vrijwilligersmarkt voor de Kempen

Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar nodigt je van harte uit voor de tweede editie van Dé Vrijwilligersmarkt voor de Kempen. De markt vindt plaats op vrijdag 25 oktober van 16 tot 19 uur in De Muzenval in Eersel.

De Muzenval wordt omgetoverd tot een gezellige, informatieve en inspirerende vrijwilligersmarkt voor alle inwoners in de Kempen.

Verenigingen, clubs en stichtingen laten zien wat zij doen en wat ze je te bieden hebben als je vrijwilligerswerk wil doen. Ook tonen de vrijwilligersbureaus hun digitale vacaturebanken en zijn medewerkers van KempenPlus aanwezig. Samen staan zij klaar om al je vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden.

Als je vrijwilligerswerk doet, krijg je daar veel voor terug. Voldoening, sociale contacten en gezelligheid, positieve energie en/of een mooi cv. Wie wil dat nou niet!
En dankzij de inzet van al die vrijwilligers hebben we in de Kempen prachtige en leefbare dorpen met een bloeiend verenigingsleven

De markt wordt georganiseerd samen met gemeenten Bladel en Bergeijk en hun vrijwilligerssteunpunten, gemeente Reusel-De Mierden, Wél!zijn de Kempen, Oktober, Joris zorg, Lunet zorg en De Muzenval.

En goed om te weten: op www.eerselvoorelkaar.nl kun je altijd terecht voor al je vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Dit is de digitale vacaturebank voor vrijwilligerswerk van gemeente Eersel die door het steunpunt wordt beheerd. De site biedt iedereen die wil helpen of hulp kan gebruiken een veilige en handige mogelijkheid om elkaar te vinden.