Vrije tijd

Ontspanning en recreatie zijn belangrijk in een mensenleven. Hierin hebben we het volgende te bieden:

Vrijetijdscentrum

We bieden diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Ontspanning en recreatie zijn belangrijk in een mensenleven. Hier hebben we dan ook allerlei mogelijkheden voor. Van knutselen tot sporten, van muziek maken tot gezellig winkelen of naar de bioscoop. Wil je contact? Stuur dan een email naar het Vrijetijdscentrum. Voor Eindhoven mail naar vrijetijd.eindhoven@lunetzorg.nl en voor De Kempen mail naar vrijetijd.dekempen@lunetzorg.nl

Dagtochten

Ook zijn we gespecialiseerd in het organiseren van dagtochten. Iedereen die aangesloten of verbonden is met Lunet zorg kan hieraan deelnemen. Meer informatie kun je krijgen via 088 551 57 77 of e mail:
dagtochten@lunetzorg.nl.

Vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking

In de avonden en de weekeinden is er genoeg te doen. Benieuwd naar de activiteiten? Die vind je in de informatiefolders Eindhoven en De Kempen. De folders vind je op deze pagina.

Leercentrum

Het Leercentrum biedt uiteenlopende cursussen en trainingen aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij de Spel-o-theek kan spel en speelmateriaal geleend worden.