Leercentrum

Alles wat met leren te maken heeft, vind je bij het Leercentrum. Je kunt er met al je leervragen terecht.

Cursussen en trainingen

Voor mensen met een verstandelijke beperking heeft het Leercentrum uiteenlopende cursussen en trainingen op verschillende niveaus, in Eindhoven, Duizel of in overleg op locatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld cursussen en trainingen op het gebied van:

  • computergebruik
  • sociale vaardigheden
  • het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid

De lessen zijn in kleine groepjes of zelfs één op één, zodat we optimaal inspelen op je leervragen en ondersteuningsbehoeften. Vooraf is er een intakegesprek om die informatie in kaart te brengen. Elke cursist heeft een vaste contactpersoon en begeleider tijdens het gehele traject. Na afloop ontvang je een certificaat en wordt de cursus geëvalueerd. Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden.

Computerinloop

Op Woonpark Eckartdal staan elke maandag- en woensdagochtend de deuren van het Leercentrum open voor de computerinloop. Je kunt er internetten, spelletjes spelen, mailen of op een ander manier de computers gebruiken. De inloop is van 9.00 tot 10.00 uur en van 10.30 tot 12.00. Loop voor meer informatie binnen of bel 088 551 92 29.

Spel-o-theek

Eveneens op Eckartdal is de Spel-o-theek van het Leercentrum. Je kunt daar spel- en speelmateriaal lenen, ook voor privégebruik (via een abonnement). De Spel-o-theek in het gebouw van restaurant De Herberg op Eckartdal is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 uur. Kom eens kijken! Heb je vragen? Neem dan contact op via 088 551 92 05 of spel-o-theek@lunetzorg.nl.

Download brochures & informatie