Kunst en Ko

Werken & dagbesteding | Kunst en Ko Eindhoven

Aan de rand van het centrum van Eindhoven, op Hoogstraat 69, ligt Dagbesteding Kunst en Ko Eindhoven. Een atelier/galerie waar je vrolijk van wordt. Gekleurde schilderijen en objecten van keramiek, papier-maché, glas en kunststof versieren de winkel van 17 kunstenaars. Kijk voor meer informatie op de website van Kunst en Ko.

Iedere week een andere collectie
Naast verkoop van de schilderijen heeft Kunst en Ko een kunstuitleen voor zowel particulieren als bedrijven. In de galerie wordt ook werk van reguliere kunstenaars verkocht. Iedere week is de collectie anders, omdat klanten hun geleende schilderij(en) terugbrengen en er weer nieuwe werken van onze kunstenaars aan de collectie worden toegevoegd.

Abonnement en voorwaarden
Een abonnement vanaf €35,- per jaar heeft een looptijd van een jaar. Opzeggen van het abonnement kan als de leentijd verloopt en het kunstwerk ingeleverd is.

Wanneer je een geleend schilderij wilt kopen, wordt de door jouw betaalde huurprijs eenmalig in mindering gebracht op de koopprijs. De maximale leentijd van hetzelfde schilderij is een jaar. Wij vragen om een legitimatie wanneer je je in laat schrijven (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) en noteren je BSN nummer.

Openingstijden

Loop eens binnen en zie wat voor mooie kunstwerken we in de collectie hebben. Van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur zijn we geopend. En iedere eerste zaterdag van de maand zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Contact Dagbesteding Kunst en Ko Eindhoven

Dagbesteding Kunst en Ko is voor zorginhoudelijke vragen bereikbaar via het cliëntbureau | Telefoonnummer 088 551 6000.
Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met Kunst en Ko | Telefoonnummer 040 244 5409.

Adres
Dagbesteding Kunst en Ko
Hoogstraat 69
5615 PA Eindhoven