Werken & Leren | LuuXX Kleine Berg Eindhoven

Achter de monumentale gevel aan de Kleine Berg bruist het van de creativiteit bij LuuXX Kleine Berg Eindhoven. Kleurrijke mensen maken hier bijzondere producten. Zoals handbeschilderd keramiek in allerlei vormen en kleuren. Ieder in zijn of haar eigen stijl. Enthousiaste beginnelingen leren er het vak tussen ervaren ambachtslieden.

Die manier van leren en werken vind je ook terug in de kleigieterij. De een is goed in het gieten van de klei in mallen, een ander schuurt heel secuur de scherpe randjes van het keramiek, terwijl een derde het bak- en glazuurproces begeleidt. En zo maak je samen een topproduct dat even later, na een kunstzinnige metamorfose door de keramiekschilders, in de etalage van atelier LuuXX Kleine Berg staat te pronken. Klaar voor de verkoop. Mooi ingepakt in Luuxx tasjes of Luuxx inpakpapier, vervaardigd door groep Creatief. Een uniek cadeau. Een product met een eigen verhaal.

Ben je geen keramiekschilder of kleigieter? Niet getreurd, want harde werkers hebben honger en zijn zo nu en dan ook toe aan een beetje ontspanning. In het restaurant van LuuXX Kleine Berg verzorgt de horecaploeg de lunch. Niet alleen voor de medewerkers zelf, maar ook voor andere gasten. Iedereen is er welkom voor een lekker hapje, een kop koffie of een smakelijk broodje. En terwijl je dat doet, hoor je wellicht op de achtergrond muziek. Dat wordt verzorgd door de jongens en meiden van Radio Henrica. Muziek, nieuws en interviews binnenshuis en social ver daar buiten. Een station om in de gaten te houden.

LuuXX Kleine Berg: een bruisende omgeving, waar de mensen én producten uniek zijn. Waar leren en werken hoog in het vaandel staan. Waar gastvrijheid in klei gegoten is! En waar meedoen kleur heeft gekregen.

Openingstijden

Wil je onze winkel bezoeken? Dat kan op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Contact LuuXX Kleine Berg Eindhoven

Dagbesteding LuuXX Kleine Berg is voor zorginhoudelijke vragen bereikbaar via het cliëntbureau | Telefoonnummer 088 551 6000.
Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met LuuXX Kleine Berg | Telefoonnummer 040 245 3515.

Adres
Kleine Berg 54
5611 JW Eindhoven