Werken & dagbesteding | Het Laar Geldrop

Aan de prachtige Stationsstraat in Geldrop staat Dagbesteding Het Laar Geldrop. Tussen de statige, grote panden valt dit huiselijke leerwerkcentrum op dankzij het felgekleurde bord in de voortuin. De medewerkers aldaar voeren uiteenlopende werkzaamheden uit zoals: licht industriële arbeid, in de tuin werken, creatief bezig zijn, muziek maken of soep koken.

Op het Laar is ook een fietsenproject waar fietsen worden gerepareerd, opgeknapt en verkocht worden. De openingstijden van het fietsenproject zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Groep groen en blauw

Elk bedrijf heeft zo nu en dan extra hulp nodig. Groep groen en blauw helpen deze bedrijven. Ze pakken alle klussen aan tegen een minimale vergoeding. De medewerkers zijn mensen met een licht verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme. Zij doen verschillende werkzaamheden, zoals monteren, demonteren, in- en uitpakken, administratieve werkzaamheden en assembleren. Heeft jouw bedrijf extra hulp nodig? Bel dan naar 088 55 17 030 voor de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Contact Dagbesteding Het Laar Geldrop

Dagbesteding Het Laar is bereikbaar via het cliëntbureau | Telefoonnummer 088 5517030

Adres
Stationsstraat 38
5664 AS Geldrop