Dagbesteding LuuXX Geldrop

Werken & dagbesteding | LuuXX Geldrop

In het centrum van Geldrop vind je dagbesteding LuuXX Geldrop. LuuXX staat voor ontmoeten en werkcreatie. Onze producten zijn de sleutel tot de verhalen van mensen. Mensen die meedoen. De trots, aandacht, zelfvertrouwen en dat je ertoe doet, dáár gaat het om. We stimuleren je om jouw talenten te benutten.

LuuXX Geldrop heeft een eigen atelier, winkel en een horecagelegenheid. Gekleurde schilderijen, zwart wit foto’s, spijkerschorten, borrelplanken, paper-art en objecten van keramiek versieren de winkel die wordt gerund door de makers ervan.

Lunchroom

In de lunchroom werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle gerechten worden ambachtelijk gemaakt en met passie bereidt. We garanderen kwaliteit en hygiëne, de lat ligt hoog in de lunchroom. Onder andere vers belegde broodjes, soepen en hippe vega, vlees en vis bowls staan op het menu. Kom langs en laat je verrassen!

De lunchroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur. Bel voor reserveringen naar: 06 309 419 84.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Openingstijden winkel

Loop eens binnen en zie wat voor mooie producten wij in de collectie hebben. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Contact dagbesteding LuuXX Geldrop

LuuXX is bereikbaar via het cliëntbureau | Telefoonnummer 088 551 6000. Voor reserveringen in de lunchroom, bel: 06 309 419 84.

 Adres

LuuXX
Heuvel 22
5664 HL Geldrop

Of kijk op de website van LuuXX.nl