Buitenactiviteiten Eindhoven

Buitenactiviteiten Eindhoven

Buitenactiviteiten Eindhoven biedt dagbesteding aan, bestemd voor cliënten die willen werken, beleven of een combinatie ervan. Uitermate geschikt voor cliënten die van beweging, ruimte en buiten zijn houden. Per dag wordt bekeken welke activiteiten uitvoerbaar zijn en wie kan deelnemen.

Activiteiten

Bij de Buitenactiviteiten Eindhoven wordt gewerkt in, om en vanuit het gebouw aan de rand van woonpark Eckartdal. De oude maar gezellige en ruime locatie is ideaal voor de uite te voeren werkzaamheden. Het aanbod aan activiteiten is divers. Zo is er elke week een bakactiviteit, bloemschikken en een natuurgroep. Daarnaast worden er wekelijks karrondes gedaan waarbij glas en oud-papier wordt opgehaald bij de woningen op het park.

Buitenactiviteiten Eindhoven is veel onderweg met hun eigen bus en aanhanger. Ze onderhouden tuinen van een aantal locaties. Zowel binnen als buiten lunet zorg. Een andere activiteit is het zagen en kloven van haardhout. Haardhout wordt op bestelling thuisbezorgd. De weersomstandigheden hebben invloed op de dagelijkse bezigheden.

Haardhout bestellen

Mooi gekloofd eikenhout, natuurlijk gemengd met berken en beukenhout. 65 euro per kuub en 7,50 euro bezorgkosten per levering. Het haardhout wordt bij je thuis opgestapeld! Telefonisch te bestellen via: 088 551 9011 of 06 104 443 45. Of stuur een e-mail naar: buitenactiviteiten@lunetzorg.nl.

Contact

Dagbesteding Buitenactiviteiten Eindhoven is voor zorginhoudelijke vragen bereikbaar via het cliëntbureau | Telefoonnummer 088 551 6000.
Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met Buitenactiviteiten Eindhoven | Telefoonnummer 088 551 9011.

Adres

Nuenenseweg 3
5631 KB Eindhoven