Werken & dagbesteding | D’n Bolle Akker

Waar vindt u nog een plekje op een boerderij met de benodigde zorg binnen handbereik? Waar de grenzen tussen mensen met diverse zorgvragen vervagen? Waar mensen en dieren van diverse pluimage samen wonen en werken?

Bij dagbesteding D’n Bolle Akker Vessem is dit plekje te vinden. Gelegen achter de grote eiken aan de Flinkert in Vessem staan vijf woonboerderijen. In deze boerderijen vindt u twee typen zorg: psychogeriatrische zorg voor ouderen en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving en de dieren worden verzorgd door de bewoners zelf. Samen met professionele zorgverleners en vrijwilligers is hier elke dag nieuw en verrassend.

Vertrekpunt wandelroute

Bolle Akker is ook een knoop of vertrekpunt om mooie wandelingen te maken in de Brabantse Kempen. Hiervoor is een belevingskaart en een app ontwikkeld. De belevingskaart geeft je een overzicht van de ‘Beleef de Kempen’ routes. Deze kaart is onder andere te koop bij de startpunten en de VVV Eersel. De app bied je wandelroutes die je de Kempen laat beleven.

Contact Dagbesteding Bolle Akker Vessem

Dagbesteding Bolle Akker is bereikbaar via het cliëntbureau | Telefoonnummer 088 551 6000

Adres
Flinkert 22
5512 BB Vessem